Orice calatorie incepe cu un prim pas.

Daca esti la inceputul drumului spre o cariera de succes, sau daca drumul pe care l-ai parcurs pana acum nu ti-a adus satisfactiile dorite si vrei sa-i acorzi o noua sansa carierei tale, noi suntem aici pentru tine.

Alaturi de colaboratorii nostrii cautam sa gasim cele mai bune variante pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mediu placut, intr-un mediu in care munca , profesionalismul si daruirea sa-ti fie apreciate la adevarata valoare.

ProCariera este companie de consultanta si servicii de recrutare personal cu sediul in Romania, Bucuresti, cu o sucursala in Brasov si o alta sucursala in Germania, Bavaria, Ingolstadt. ProCariera ofera consultanta companiilor germane care doresc sa isi extinda echipa de angajati, asigurandu-le personalul necesar prin servicii profesioniste de recrutare. Intermediem forta de munca inalt calificata in domenii precum: sanatate, informatica si inginerie din Germania.

ProCariera asigura servicii complete pentru candidati, de la gasirea unui loc de munca pana la sprijinul necesar integrarii la noul loc de munca si in noul mediu de viata.

Obiectivul

ProCariera furnizeaza servicii de calitate astfel incat sa fie obtinute performante optime si sigure, folosind cele mai adecvate metode.

Pasiunea

Consideram ca orice afacere trebuie sa aiba la baza nu doar un plan bine gandit, ci si foarte multa dedicare. Tocmai din acest motiv le acordam partenerilor nostri toata atentia si le dedicam timpul si calitatea muncii noastre.

Parteneriatul

Ne bazam pe incredere si mizam pe ideea ca printr-o comunicare eficienta putem stabili legaturi reciproc avantajoase.

Acest site foloseşte cookie-uri.

Continuarea navigarii implica acceptarea lor Citeste mai mult...

Accept!